TROUWAUTO / TROUWVERVOER

Heeft u trouwplannen in 2015 en trouwvervoer nodig? En een onvergetelijke dag met een prachtige witte limousine in gedachten? Dat kan door een mooie trouwauto te huren. Splendeur! Limousines zorgt ervoor dat het bruidspaar in stijl arriveert op deze geweldige dag met onze limousine als trouwauto. Wij hebben al ervaring met vele Nederlandse, Chinese, Turkse, Somalische, Javaanse, Surinaamse en Marokkaanse bruiloften.

De chauffeur komt de bruidegom ophalen met de prachtige witte limousine (+bloemstuk) om vervolgens richting de bruid te gaan. Vanuit deze locatie zullen wij naar de plechtigheid gaan en indien u dat wilt vooraf nog een fotoshoot houden. Uiteraard is dit ook daarna mogelijk. Na de ceremonie zullen we vertrekken richting de feestlocatie en kan het feest pas echt losbarsten. Indien u het wenst, is het mogelijk om onze limousine ook na het feest te gebruiken om u veilig en comfortabel naar het hotel te brengen zonder verdere zorgen.

Of misschien vindt u het als bruidspaar wel veel leuker om een bruiloft mee te maken in een Mercedes S350 Lang model waarbij uw daggasten en/of getuigen u per limousine volgen. Ziet u het al voor u? Een prachtige opvallende trouwstoet? Dat laat een gigantisch mooie indruk achter en wij kunnen tot wel 5 limousines + de S350 inschakelen voor u.

Een limousine huren als trouwauto is al mogelijk vanaf € 150,00 incl. voorrijkosten!

MERCEDES S350 LANG BLUETEC

  • Ideaal voor het bruidspaar.
  • Voorop rijden met de limo als volgwagen.
  • WiFi aanwezig & trouwboeket.
  • Minimum afname 3 uur excl. voorrijtijd.

Vanaf € 55,00 incl. BTW per uur.